Zjistil jsem, o co jde!!!

28.06.2014 15:21

     Sám jsem si osobně zjistil, k čemu je společnost CCBR dobrá. Je užitečná nejen pro pacienty po mrtvici, ale i pro jinak nemocné (ischemická choroba srdce - infarkt srdce, ischemická choroba dolních končetin, zvýšená hladina cholesterolu, připravuje se studie nového účinného léku na astma, od 29.06. měření kvality kostí).

      Principem je, že pokračuje léčba vašimi klasickými léky, i léky zcela novými. Nyní např. probíhá studie nového léku na snížení cholesterolu. Celosvětově. Výsledky jsou velmi povzbudivé, přípravek je velmi účinný. Kromě léčby považuji za výhodu, že pacient může zůstat v péči svého lékaře a navíc každý absolvuje pravidelně po třech měsících laboratorní vyšetření, včetně kontroly lékařem - specialistou. Činnost je velice přísně hlídána příslušnými odbornými orgány, takže je zaručena vysoká profesionalita. Pacienti jsou za návštěvu opravdu odměňováni, a to za čas, který v centru CCBR stráví. Případné náklady na cestu jsou propláceny.

     Výhody tedy vidím především v pravidelných a velice pečlivých kontrolách, možnosti dostat se bez obvyklých příplatků i k dražším a účinnějším lékům a pokrytí spektra rizikových faktorů mrtvice, cukrovky a dalších civilizačních chorob. Věkové rozpětí 45 - 85 let. Centra jsou v Brně, Pardubicích a Praze. Kontakty a více informací-https://cz.ccbr.com/.  - 

         Vinohradská 174, Praha.                Hybešova 258/20, 602 00, Brno            Třída Míru 2800 530 02, Pardubice

    

   V současné době probíhají tyto studie:

  • Kardiovaskulární onemocnění

            (Infarkt srdce i mozku,

             cévní mozková příhoda - mrtvice,

             ICHDK, /projevy nemocí cév dolních končetin/

             dyslipidémie, hypercholesterolémie)

  • Osteoporóza - od pondělí 29. června 2014 do podzimu (možná až do konce roku) bude zdarma probíhat měření denzity kostní hmoty ženám přes 70 let.
 
luk