Nová rehabilitace

19.08.2021 15:32

Návštěvníci mého webu. Využijte možnost pomoct při vývoji nové formy rehabilitace.

   Během více než desetileté rehabilitace jsem vyzkoušel ledacos. Myslím, že i vy máte bohaté zkušenosti. Diskuze, probíhající na tomto webu o tom svědčí.
   Moje osobní zkušenost dává využití moderních technologií při návratu do smysluplného života jasnou zelenou. Měl jsem možnost vyzkoušet a používat různé pomůcky, postavené na moderních technologiích. Je to obrovská pomoc a ulehčení. Také i proto, že člověk není závislý na odborných ambulancích a čase, který je mu přidělen, často jen maximálně několik hodin týdně.
   Máte skvělou a jedinečnou šanci být u vývoje nové metody, která je uplatňována u tzv. únikových her. Principu virtuální reality. Rehabilitace by se tak stala zábavnou a domnívám se, že i účinnější. Nemocný by navíc mohl cvičit v domácím prostředí, prakticky kdykoliv a pokud by byl schopen pomůcku ovládat, tak i samostatně. A je to možná i poprvé, kdy jsou nemocní a jejich blízcí přizváni k vytváření nové rehabilitační pomůcky. Pomoc přislíbily i některé špičkové rehabilitační ústavy.
   Aby byla Vaše pomoc účinná, prosím na začátku o vyplnění velmi krátkého anonymního dotazníku (https://forms.gle/yX2hnyC6aMGQbt5d7).
                                                                                             
                                                                                                              Moc vám děkuji. Václav Lukáš,
                                                                                                              Váš, taky přeživší, neurolog po CMP.